Till toppen av sidan
Nav

Om Panasonic

Panasonic har utvecklat sitt sortiment för att passa många typer av bostäder.

Läs mer

Tillbehör till Panasonic luftvärmepump

Till din luftvärmepump finns olika tillbehör som är bra att komplettera med. Här hittar du värmepumpsskydd, skärmtak, konsoler, markstativ, fjärrstyrning, droppskål och rengörings spray. Många av tillbehören kommer från Entrade.

Tillbehör_slide1

 

Värmepumpsskydd – skyddar din värmepump i alla väder

Ett värmepumpsskydd hjälper din värmepump att fungera i alla väder. De är designade så att de inte påverkar värmepumpens prestanda. Värmepumpen fungerar bättre i och med att den skyddas mot snö och vind. Värmepumpsskydd är ett bra om du har värmepump installerad i ditt fritidshus. För att underhållsvärmen ska fungera säkert behövs väderskydd mot snö och vind annars är risken stor att värmepumpen stannar.

VPS90

Detta värmepumpsskydd är av plåt som ger ett diskretare och snyggare utseende!

Skydd för utomhusdel värmepumpsskyddet är snyggt och mycket lättmonterat skydd. Skyddet är delvis förmonterat, allt som behöver göras är att skruva dit taket med 6 st skruvar sedan är det klart att montera på vägg med bifogade distanser och fasadskruv.

Läs mer om värmepumpsskydd i Plåt

Detta värmepumpsskydd är av Norrländsk furu som ger densamma ett både diskretare som snyggare utseende! Grundmålad och godkänd av SP.

  • Levereras grundmålad vilket gör det enkelt för dig att måla den i just din husfärg.
  • Påverkar inte värmepumpens kapacitet/effekt.

Läs mer om värmepumpsskydd i Norrländsk furu

K-skydd

 

Produktblad ORG Tak för utomhusdel HAR01 140407.psd

Ett annat alternativ är ett Skärmtak till din värmepumpen, skyddar mot snö, snöras från tak, regn, löv och kvistar. Taket är tillverkad i galvaniserad plåt som är målad.

Här kan du läsa mer om skärmtaket

 

Konsoler

En luft-luftvärmepump ska monteras en antingen med väggkonsol eller på ett markkonsol. Konsolerna är galvaniserade och pulverlackade i grå färg.

 

Markstativet är det säkraste alternativet för att undvika onödiga ljud från luftvärmepumpen. För att få bästa resultat bör markstativet ha ett bra underlag. Det bör stå på ett gjutet fundament, markplattor eller liknande. Detta är ett robust och tåligt markstativ för luftvärmepump, en stabil konstruktion med gummidämpare.

Här kan du läsa mer om detta markstativ 

 

MARK

 

 

väggkonsol

Väggkonsol för luftvärmepumpar, maximal belastning 80 kg. Robust och tålig väggkonsol för luftvärmepump, en stabil konstruktion med gummidämpare. Passar för dig som vill sätta upp värmepumpen på en väggen.

Här kan du läsa mer om väggkonsolen 

Styr din Panasonic luft-luftvärmepump via mobilen!

Genom att styra din luftvärmepump via din mobil, kan du ha kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.

Airpatrol AirPatrol är en fjärrstyrning för din värmepump som styrs via din smartphone. Fungerar med värmepumpar av alla större tillverkare, t.ex. Panasonic, LG  m.fl.

Här kan du läsa mer om AirPatrol 

 

K3

 

NYHET! K3 Fungerar även till din smartphone! Med ett Fjärrstyrning K3 kan du styra din värmepump var du än är. Via appen eller SMS, du kan alltså till exempel slå på, stänga av och ändra temperaturen i ditt hem, utan att vara fysiskt närvarande. SMS Fjärrstyrning fungerar med de flesta värmepumpar från ledande tillverkare.

Här kan du läsa mer om K3 

Eluppvärmd droppskål

Luftvärmepumpar är en fantastisk utrustning men nackdelen är att de producerar massor av kondensvatten och oftast när de behövs som bäst blir det stopp på grund av is.

Droppskål

 

Ny patenterad droppskål med smart värmeslinga. Ger kontinuerlig avtappning av allt vatten.Passar alla värmepumpar!

Här kan du läsa mer om droppskålen 

Rengöringsspray

Visste du att din luftvärmepump förlorar ca 20% av sin effektivitet vid eftersatt underhåll?

Pumprent

 

För rengöring av din luftvärmepump tipsar vi om Pump rent som är enkel att använda och ingen eftersköljning krävs!

Pump Rent hjälper dig att maximera besparingen och förlänga livslängden på din luftvärmepump.

  • Koppla från strömmen
  • Öppna locket på din värmepump
  • Plocka ur luftfilter
  • Spraya på luftvärmepumpens lameller/kondensorer
  • Låt verka ett par minuter. Klart!

Här kan du läsa mer om Pump rent

Panasonic luft-luftvärmepumpar - passar många typer av bostäder

Tillbehör luftvärmepump