Till toppen av sidan
Nav

Webbplatsinformation

e-klok_logo

Denna webbplats är framtagen för e-klok.se detta är en del i vårt arbetet att ge dig som konsument vägledning, korrekt information och möjliggöra ett tryggt köp för ett energi och klimatsmart boende.

Vi är Sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nätet. e-klok.se är framför allt en handelssajt, men vi satsar även på att ha stenkoll på de senaste trenderna i branschen och hålla dig uppdaterad på allt som rör energi- och klimatsmarta produkter. Det gör vi bland annat genom att länka till energirådgivaren.se som både är en informationssite och blogg för er som är intresserade av och vill diskutera energi- och klimatsmarta lösningar. Vi hoppas att den här kombinationen speglar vårt engagemang för den här typen av produkter och att du kan göra kloka val rörande ditt inomhusklimat.

 

Här har du 5 andra goda skäl att handla på e-klok.se

  1. Riktigt bra priser. Eftersom vi är Nordens största aktör på Värmepumpar kan vi köpa stora volymer och därmed pressa priserna.
  2. Vi säljer bara Nordiska modeller, vi arbetar med noga utvalda installatörer och adderar 5 års garanti. Allt för att du skall kunna göra en trygg affär.
  3. Vi levererar alltid snabbt – Oftast har du varan inom ett par dagar.
  4. Vi tillhandahåller en mängd olika betalningsalternativ för att förenkla ditt köp.
  5. Vi lever som vi lär och tar ansvar för miljön – därför CO2-kompenserar vi

Panasonic luft-luftvärmepumpar - passar många typer av bostäder

Tillbehör luftvärmepump